Live Pianist Services

DANCE AND THEATRE SESSIONS

Impro based live music mainly with piano for dance workshops, dance lessons, contact impro jams, theatre performances or other creative moments you have in mind.

“Mikaelin kanssa oli todella miellyttävää ja inspiroivaa työskennellä. Hänellä on rauhallinen ja kuunteleva, mutta rohkean kokeileva ja luovuutta pursuava ote tehdä taidetta. Hän suhtautuu taiteelliseen prosessiin kunnianhimoisesti ja persoonallisella otteella. Mikaelilla on kyky hahmottaa ja toteuttaa työparin/työryhmän musiikillisia toiveita ja tarjota vielä päälle extraa. Hänen tapansa hahmottaa ja käsitellä pianoa instrumenttina on hyvin poikkeuksellinen, omaleimainen ja innovatiivinen. Instrumentin kokonaisvaltaisen ja monipuolisen hyödyntämisen seurauksena (mm.pianon kielen käyttö) syntyvien äänimaailmojen skaala on laaja. Mikaelin tavalla soittaa, on kuin soittimia olisi useampiakin. Myös esiintymis- ja tanssitausta näkyvät ja kuuluvat positiivisesti Mikaelin työskentelyssä.”  – Mimosa Lindalh (Theatre Academy of Helsinki)

EVENTS AND CUSTOMIZED CONCERTS

Piano based music for the specific needs of the occasion, for the background or as a programmed show. Whatever from weddings to funerals to bachelor parties to meditation gatherings to a dinner at your home to a installation on the street is doable. Just ask!

 

%d bloggers like this: